"Dankzij de vakkennis van Bert hebben wij een volledige dakrenovatie achter de rug, met minimale impact aan de reeds afgewerkte binnenzijde van ons huis. We waren ook erg blij met Bert zijn open geest wat betreft het werken met ecologische materialen (Isovlas). Voor het volgend project aan ons huis weet ik wie ik ga contacteren!"

Gert

Doe-het-zelf

Na het overlopen van de uit te voeren werken krijgt U een offerte. Met wat handige tips kan je onmiddellijk aan de slag. Indien U extra hulp nodig hebt, zet ik je met plezier terug op weg of neem ik de werken over. Steeds aan de vooraf afgesproken voorwaarden.

"Dankjewel! Dat is een mooie prijs voor wat er afgeleverd is, de opdrachtgevers zijn zeer tevreden - dat voel en zie je duidelijk. Bedankt daarvoor!"

Sara

"Wat we apprecieerden in de samenwerking is dat je steeds je best deed in de planning om te komen wanneer het voor ons moest. Daarnaast konden we op je gemaakte afspraken rekenen. Het resultaat vinden we mooi en in orde!"

Stijn en Mieke

Bert Buys bv

Godsschalkstraat 159
9100 Sint-Niklaas
T +32 472 42.11.94

info@bertbuys.be

Na het doorlopen van de technische richting in VTS te Sint-Niklaas heb ik eerst ervaring opgedaan als werknemer. Pas daarna ben ik gestart in bijberoep, om in 2004 de stap te zetten als zelfstandige in hoofdberoep.

Website werd ontwikkeld door InfoVision